v morskite dalbini ttt

Какво се крие в морските дълбини?

На 21 март излиза „В морските дълбини“, книга първа от тийн фентъзи поредицата „Сага за вода и огън“ на Дженифър Донъли и Егмонт България.

v morskite dalbini cccЛюбителите на тийнейджърски фентъзи поредици могат да се възползват от още едно предложение в жанра, което ще излезе тази събота – „В морските дълбини“, книга първа от поредицата „Сага за вода и огън“. Романът е бестселър и е стабилно подкрепен от маркетинговата машина на Disney Publishing Worldwide.

Дълбоко в океана, в свят не толкова различен от нашия, живеят морските хора. Тяхното общество се разпростира през морета и води по цялото земно кълбо…

Серафина, русалка от Средиземно море, се събужда в сутринта на годежа си. Най-голямата ѝ тревога би трябвало да е да спечели любовта на красивия принц Мади. Въпреки това Сера е преследвана от странни сънища, предсказващи завръщането на древно зло. Мрачните ѝ предчувствия се потвърждават, когато стрела на наемен убиец отравя майка ѝ. Сега Серафина трябва да се впусне в търсене на господаря на убиеца и да предотврати война между морските народи. Водена единствено от призрачните си сънища, Сера търси пет други русалки, разпръснати по шестте морета. Заедно те ще създадат неразрушима сестринска връзка и ще разкрият конспирация, заплашваща съществуването на света им.

Дженифър Донъли е автор на пет романа. Отраснала е в Ню Йорк, в окръзите Люис и Уестчестър, и е посещавала университета Рочестър, където завършва английска литература и европейска история. Дженифър живее в Хъдсън Вали в Ню Йорк заедно със съпруга си, дъщеря си и три спасителни кучета.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата