2 коментара
Star-Trek-Discovery-Season-2-Poster

Капитан Бърнам срещу поредната аномалия

Трейлър за четвърти сезон на Star Trek: Discovery

Преди две седмици излезе нов трейлър за четвърти сезон на „Стар Трек: Дискавъри“. Той обаче дълго време беше скрит от публиката извън САЩ и затова не ви го показахме навреме. Сега обаче е достъпен. В клипчето главната героиня най-накрая е капитан на космическия кораб, но за пореден път ще трябва да спасява вселената от аномалия.

Бутон за зареждане на YouTube видео

За съжаление, видяното може да вдъхнови само твърдите фенове на сериала. Останалите са недоволни от повтарящите се елементи в сюжета – Бърнам с упоритостта си (и тук-таме с поплакване) се опълчва на висшестоящите и спасява вселената от поредната аномалия. Сару, един от по-интересните персонажи, който привидно напусна кораба в края на миналия сезон, все пак ще има роля и в този, макар и може би по-маловажна. Междувременно, екипажът на Дискавъри остава предимно женски.

Все пак, има шанс да бъдем приятно изненадани. Премиерата е на 18 ноември в САЩ, а скоро след това и по Netflix у нас. А който не очаква новото космическо приключение на Майкъл Бърнам с нетърпение, ще има достатъчно други Стар Трек сериали, от които да избира.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата