dual-2022-poster

Карън Гилън се бие с двойник

Трейлър за филма Dual

Откакто изгря с „Доктор кой“ и след това се сдоби със световна слава благодарение на „Пазители на галактиката“ и „Джуманджи“, Карън Гилън не спира да работи. Следващият й проект е филмът „Двойнствени“, в който тя ще играе две роли – на умираща жена и на нейния нов, леко зловещ клонинг. В света на филма умиращите имат право да се клонират, за да могат, поне отчасти, да продължат да живеят. Но ако изведнъж прогнозата за смърт не се сбъдне, хората са длъжни да отидат на дуел със своя двойник и само единият да продължи напред.

Бутон за зареждане на YouTube видео

На Гилън й партнират Арън Пол от „В обувките на сатаната“ и Тео Джеймс от „Дивергенти“, които явно също ще имат интересни роли. Сценарист и режисьор е сравнително неизвестният Райли Стърнс.

Филмът вече е бил показван на фестивала „Сънданс“, където много хора са го харесали заради черния хумор, сатирата, емоционалния заряд и напрежението.

Премиерата по американските кина е на 15 април. До нашите вероятно няма да стигне, но засега изглежда като заглавие, до което все пак ще е добре да намерим начин да се доберем.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата