Apocalypse by pierremassine

Клипчета за Defiance, In the Flesh, The Strain

Апокалиптичните и пост-апокалиптичните сериали с извънземни, зомбита и вампирски вируси пускат надъхващи кадри за новите си сезони.

Миналата година Syfy пуснаха сериала „Съпротива“, в който се разказва за земен град, оцелял извънземната инвазия в близкото ни бъдеще и неговите проблеми с поддържането на мира между хората и иноземляните в него. Той не се оказа толкова як, колкото очаквахме, но все пак е стъпка в правилната посока, а и винаги може да се подобри в следващия сезон. Именно той наближава и вече имаме трейлър за него:

http://www.youtube.com/watch?v=4ZyjYWD4DWE

 

„От плът и кръв“ също започна миналата година – той трябваше да бъде минисериал, но пожъна такъв успех, че решиха да му направят втори сезон. Свежият британски полъх в зомби-жанра ще противопостави живите и излекуваните мъртви в следващите си епизоди, а главният герой ще трябва да избере страна. Не е ли гадно да си мъртъв и да си на само една пропусната доза от зомби-състоянието?

http://www.youtube.com/watch?v=S_eiUP43aL8

 

Един от най-очакваните проекти за тази година е телевизионната адаптация на „Напаст“. Все още няма трейлъри за самия сериал, в който вирус ще превръща хората в грозни и кръвожадни вампири, но има надъхващи тийзърчета с интересни хорър-идеи. Дано и самият сериал е също толкова добър – имаме основания да очакваме това, тъй като телевизията-продуцент е същата, която стои и зад „Зловеща семейна история“.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Defiance пуска новия си сезон на 20 юни, In the Flesh – на 10 май, а The Strain ще започне през лятото.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата