1 коментар
Strain S2 teaser art

Трейлър за втори сезон на The Strain

„Напаст“ показва кадри от предстоящите си епизоди – вампирокалипсисът настъпва!

Макар дебютиралият миналата година сериал The Strain да не се отличава с особено адекватни герои или реалистична концепция, той постигна големи рейтингови успехи и си спечели много фенове, които с нетърпение чакат новия му сезон. Е, времето вече се стопли, лятото наближава, така че няма да им се наложи да чакат още дълго! Ако не вярвате, вижте първия трейлър:

https://www.youtube.com/watch?v=HNY_h3KXTHk

Войната с вампирите се развихря с пълна сила така, както загатна тийзърът от преди време. Еф и Нора насочват усилията си към намиране на биологична слабост у вампирите и опитват да разработят лек за стригойската чума или поне нов вирус, който да бъде по-ефективен от избиването на вампирясалите един по един (за съжаление на Сетракиан). Те обаче трябва да побързат, защото Господаря ще премине през чудовищна трансформация, която вероятно ще го направи по-силен и още по-вероятно – не толкова абсурдно изглеждащ.

Междувременно, може би ще видим и някаква по-официална правителствена реакция, защото едва ли държавата ще тъне в неведение и бездействие още дълго. А да не забравяме и вампирите-хибриди, които са в съзнание и запазили здравия си разум, за да се борят срещу братята си кръвопийци – какъв е техният случай и какво ще постигнат, предстои да разберем.

Все още нямаме точна дата за премиерата, но едва ли ще чакаме още дълго.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата