darkmatter comic01

Кои са актьорите за „Тъмна материя“ на Syfy

Нови и познати лица ще излетят заедно в космоса за новия сериал.

dark-matter-4Новата научно фантастична екшън-драма на Syfy и продуцентите на трите „Старгейт“-сериала Джоузеф Малоци и Пол Мъли вече има пълен актьорски състав и ще започне снимки съвсем скоро. Както вече ви съобщихме, „Тъмна материя“ е по комикс и проследява екипажа на разбил се космически кораб, „Раза“. Те се събуждат от криосън без спомени за това кои са или какво правят на борда. Изправяйки се срещу заплахи зад всеки завой, те трябва да обединят усилията си, за да оцелеят в едно пътешествие, изпълнено с отмъщения, предателства и скрити тайни.

Марк Бендейвид от „Ухапана“ ще играе Едно (явно като не знаят имената си, в началото героите ще си дадат номера), или Джейк Корсо – чаровен и морален човек, който винаги опитва да прави правилното нещо, дори невинаги да успява. Той е най-близкият до понятието за герой на борда на Раза.

Мелиса О`Нийл („Клетниците“ на Бродуей) е Две – де факто лидерът на екипажа.

Антъни Лемке („Ловец на мисли“, „Превземането на Белия дом“) е Три – егоцентричният военен тип.

Алекс Малари Джуниър (от римейка на „Робокоп“) е Четири, а Джодел Фърланд („Хижа в гората“) е Пет – неспокойна девойка с мистериозни способности.

Роджър Крос („Напаст“, „Стрелата“, „24“) е Шест, човек с достойнство и златно сърце.

Последният член на състава е Зоуи Палмър („Изгубено момиче“), която ще играе андроида, намерен на борда. Този персонаж е мъж в комикса, но тук са решили да вкарат малко повече чар.

Първият сезон на Dark Matter ще се излъчи по Syfy още това лято. Стискаме палци за успешна премиера на новата ни космическа надежда!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата