geroi oluin hamiltyn

Кой ще е героят на пустинята?

Излезе третата книга от „Дете на пустинята“ на Олуин Хамилтън и Егмонт България.

Преди 2 години „Егмонт България“ пуснаха на родния пазар „Дете на пустинята“ – първата книга от едноименната поредица на Олуин Хамилтън. Продължението „Предателка“ също се прие добре от читателите у нас, а сега е време за третата част – „Герой“. Тя излиза на български само няколко дни след световната си премиера, което е изключително рядко постижение за нашите издателства.

Когато решителната Амани Ал‘Хиза успява да избяга от затънтения си град, тя дори не си представя, че ще се присъедини към революция, още по-малко, че ще поведе такава. Но след като кръвожадният султан на Мираджи пленява Въстаналия принц Ахмед в митичния град Еремот, Амани е оставена без избор.

Въоръжена единствено със своя револвер, пресметливия си ум и неудържимите си сили, Амани трябва да поведе бунтовниците на спасителна мисия през безмилостната пустиня към място, което не съществува на повечето карти. Наблюдавайки как любимите й хора рискуват живота си в борбата срещу вражеските войски, тя започва да се пита – може ли наистина да бъде лидерът, от когото те се нуждаят, или е повела всички към сигурна смърт…

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата