i kakvo shte stavash djedai tt

Кой ще става джедай?

Излезе „И какво? Ще ставаш джедай“ – екранизацията на Star Wars V от Адам Гидуиц, изд. „Егмонт България“

i kakvo shte stavash djedai cc„Егмонт България“ продължава да подготвя малки и големи читатели за предстоящия седми епизод на „Междузвездни войни“. В събота излезе новото книжно предложение за феновете на епичната сага – „И какво? Ще ставаш джедай?“ на Адам Гидуиц.

Изглежда готино. Можеш да местиш неща с ума си. Да контролираш хора с мислите си. О, и лазерните мечове. Да, те са страхотни. Но не всичко е контрол на съзнанието и светлинни оръжия. Да бъдеш джедай изисква усилен труд. Освен това има и злодеи. Много злодеи. Които искат да те убият.

Все още ли искаш да бъдеш джедай?

Тази книга разказва историята на един от най-великите джедаи, живели някога. Освен това е и преразказ на класическия филм „Империята отвръща на удара“. Но е и нещо повече. Тя те учи как да се превърнеш в джедай. Може би не изпитваш нужда да се научиш да левитираш, или пък да можеш да усещаш околностите си със затворени очи. Може би не искаш и да чуеш история за лазерни мечове, снежни чудовища убийци и космически кораби. Но пък може и да искаш да чуеш такава история. И може би, само може би, наистина ти се ще да научиш как да бъдеш джедай. Е, в такъв случай това е книгата за теб. Изборът, млади приятелю, е в твоите ръце. Буквално.

Романизацията на „Междузвездни войни: Епизод ІV – Нова надежда“ също е на пазара. Тя е написана от Аманда Бракен и е озаглавена „Принцесата, разбойникът и фермерското момче“.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата