2 коментара
Syfy-Xmas

Коледа идва по-рано за Syfy

Утре вечер, 6 декември, излизат специалните коледни епизоди на „Хейвън“, „Хранилище 13“ и „Еврика“. Те ще са извън сюжетните рамки на сериалите, но ще зарадват феновете с празничен дух.

Изображение с име: Syfy-ChristmasЗа някои Коледа идва по-рано, отколкото за други. Явно феновете на лятното трио на Syfy са слушали най-много, защото именно тези три сериала са наградени за рейтинговите си успехи с по един специален коледен епизод.

В „Еврика“ ще гостува Едуард Джеймс Олмос от „Бойна звезда Галактика“, за да види как градът и обитателите му се превръщат в анимационни герои. Мат Хейстингс е режисьорът на този епизод-експеримент, а анимацията ще изобилства от комедийни елементи в стил „Весели мелодии“. „Фарскейп“ също имаше подобен експеримент, който се хареса от повечето фенове и моментът изглежда подходящ за „Еврика“, която няма какво да губи, също да опита.

В „Хранилище 13“ Пийт се пресяга към високите рафтове, за да върне носа на Рудолф, когато изведнъж пада в снега и се озовава в паралелна вселена. Одри от „Хейвън“ пък ще се чуди защо всички си мислят, че е Коледа, въпреки жаркото юлско слънце, а на всичкото отгоре ще трябва да се оправя и с изнервящ Дядо Мраз с мистериозна самоличност, заключен в полицейското.

Ако още не чувате звънчетата и не усещате коледния дух, Syfy ще ви помогне да преминете в празнично настроение.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата