kingdom

Корейските зомбита се завръщат!

Трейлър за втори сезон на Kingdom

Зомбита в средновековна Корея? Ако концепцията ви звучи странно, значи сте проспали сериала Kingdom от миналата година. А това не е хубаво, защото той заслужава да му дадете шанс. Може и да не стана суперхит за Netflix, но привлече достатъчно публика, за да му се направи втори сезон, който да се промотира отрано. Първият трейлър за новите епизоди излезе днес и изглежда доста прилично:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Борбата срещу зомбитата остава все така жестока, като явно те ще придобият нова сила – да са будни и активни през деня. В първи сезон само слънцето даваше възможност на хората да си починат и да се подготвят за битка – ако живите вече не разполагат с това преимущество, то едва ли ще оцелеят дълго в тази напаст.

Междувременно, ще се разрази борба и за трона. Жената на императора, подпомогната от баща си, буквално направи преврат, но истинският престолонаследник е все още жив. Положителното при него е, че той не ламти за власт просто така, а вероятно иска трона, за да може да организира остатъка от кралството си за борба срещу зомбитата.

Ще видим как ще се разразят следващите събития в „Кралство“ на 13 март, когато ще излезе целият втори сезон по Netflix.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата