2 коментара
smyrtonosna opasnost ttt

Коя е новата смъртоносна опасност за Хари Дрезден?

Излезе „Смъртоносна опасност“, трета книга от поредицата „Досиетата на Дрезден“ на Джим Бъчър, изд. „Колибри“.

smyrtonosna opasnost cccЛюбимият на всички чикагски магьосник Хари Дрезден се завръща за нова порция болезнени битки със свръхестествени същества и чудовища в новата книга от поредицата „Досиетата на Дрезден“ на Джим Бъчър и изд. „Колибри“, озаглавена „Смъртоносна опасност“.

Хари Дрезден се е срещал с какви ли не страховити създания. Което не е учудващо, като се има предвид, че е единственият професионален магьосник в телефонния указател на Чикаго. Но никога през кариерата си не се е изправял срещу подобно нещо – призраците в града сякаш са обезумели и създават куп неприятности. Ала с каква цел? Кой стои зад тях? И защо толкова много от жертвите са свързани с Хари?

Ако Дрезден не разкрие скоро загадката, има опасност самият той да се присъедини към армията призраци. За щастие, до него са любимата му жена и верните му приятели – с подобна подкрепа той би могъл да се изправи срещу всякакви нечисти сили.

Особено като се има предвид, че приятелят му Майк е Рицар на Меча, наричан е Божий юмрук и държи в ръцете си митично оръжие…

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата