2 коментара
dominion 2014-wallpaper-1280x720

Край на Dominion

Сериалът на Syfy претърпя рейтингов срив през втори сезон и няма да бъде подновяван.

dominion_posterАнгелските крила на „Доминион“ бяха подрязани от телевизията-продуцент Syfy. Сериалът, вдъхновен от филма „Легион“, успя да си заработи що-годе задоволителни рейтинги през дебютния си сезон миналата година, но за втори сезон зрителите са били вече по-малко и от милион, намаление с 45%. Така вотът на доверие, който екипът е получил от телевизията въпреки посредственото си представяне, не се е оправдал и втори такъв няма да има.

Syfy все пак благодари за направеното досега: „Предвождани от Вон Уилмот, талантливите актьори, продуценти, сценаристи и екип на Dominion свършиха великолепна работа по този амбициозен кинематографичен сериал през последните два сезона. Благодарим им, а също и на продуцентските ни партньори.“

Ако сериалът беше оцелял за още една година, в трети сезон големият злодей щеше да е Луцифер, а част от действието е щяло да се пренесе на нова локация заедно с Хелена. За съжаление, няма да видим тези планове реализирани. Въпреки това, Syfy не може да бъде обвинявана, че не е дала шанс на „Доминион“, а и по тази телевизия ни очакват много нови проекти, които ще компенсират спрения сериал – The Expanse, Childhood’s End, Hunters, The Magicians и др.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата