1 коментар
kung fu panda

Кунг Фу пандата се завръща

Трейлър за Kung Fu Panda 4

„Кунг-фу панда“ е една от добрите дълголетни анимационни поредици и догодина ще видим четвъртата й част. Днес излезе трейлърът за нея, като той смесва комедия и епични битки за пухкавия воин, пазещ света. Филмът идва почти десетилетие след предишния, като досега поредицата е събрала почти 2 милиарда долара в световен мащаб.

Бутон за зареждане на YouTube видео

След три приключения, в които се размина на косъм със смъртта и победи злодеи от световна класа с куража и бойните си умения, По, Драконовия воин, отново е призован от съдбата да… си почине.

По-точно, от него се очаква да стане Духовния лидер на Долината на мира. Но в това се съдържат няколко очевидни проблема. Първо, По знае толкова за духовното лидерство, колкото за палео диетите, и второ, той трябва бързо да намери и обучи нов Драконов воин, преди да заеме новата си позиция. Още повече, наскоро е видяна зла силна магьосница, Хамелеон, която може да се превръща във всякакви създания. Хамелеон е насочила алчните си очички към Жезъла на мъдростта, който би й дал силата да призове всички злодеи, които По е прогонил в царството на духовете.

За да се пребори с тази заплаха, на По ще му трябва помощ. Намира я в изобретателната и остроумна лисица Жен, която е крадла и бързо се промъква под кожата му и тепърва ще се превръща в герой.

Премиерата на „Кунг-фу панда 4“ е на 8 март.