Bird-Box-Poster

Кутия за птици има и в Барселона

Трейлър за филма Bird Box Barcelona.

„Кутия за птици“ на Джош Малерман се справи доста добре на книжния пазар, но филмовата адаптация на Netflix направо разби рекорди за стрийминг платформата. 5 години по-късно франчайзът продължава с нов филм – „Кутия за птици: Барселона“.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Уви, това не е точно продължение, защото никой от главните герои на първия филм не се завръща, по-скоро можем да го наречем разклонение. Но в това няма нищо лошо, защото филмът пак си изглежда супер – концепцията за мистериозни същества, които карат всеки, който ги погледне, да се самоубие, се запазва и пренася в Испания. Въпреки че това решение на думи звучи като като даунгрейд на оригинала, бюджетът не изглежда малък и трейлърът ни показва немалко интересни ситуации.

Продуцентите са същите, но сценаристи и режисьори са испанци, а главният герой сега се казва Себастиан. Той трябва да навигира на сляпо из опустелите улици на Барселона. И докато той се съюзява с различни други оцелели, за да избяга от града, нещо неочаквано и още по-заплашително наближава.

Градската среда прави филма доста по-интересен и широкомащабен, а репликата „Те се променят“ загатва, че ще видим нещо ново от мистериозните създания.

Очакваме Bird Box Barcelona на 14 юли по Netflix.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата