Disney's "MALEFICENT"Maleficent (Angelina Jolie)Photo Credit: Film Frame©Disney 2014

Лана дел Рей подпомага Господарката на злото

Новият клип на популярната певица служи и като трейлър за предстоящия филм.

Новата песен на Лана дел Рей Once Upon a Dream беше представена по време на церемонията за връчването на музикалните награди „Грами“ с ново видео от дългоочаваното фентъзи приключение „Господарка на злото“.

Интерпретацията на популярната класическа мелодия от филма „Спящата красавица“ на Disney е записана специално за саундтрака на филма, а трейлърът за филма е първият от трите досега, който изглежда добре и наистина пробужда интерес към лентата.

Бутон за зареждане на YouTube видео

В „Господарка на злото“, който излиза в кината на 30 май, феята орисница Злодеида (Анджелина Джоли) е красива и невинна млада жена, станала жертва на безмилостно предателство, което превръща чистото й сърце в камък. Решена да отмъсти и да защити народа си, тя подхваща епична битка с краля на човеците и проклина новородената му дъщеричка Аврора. Докато Аврора (Ел Фанинг) расте, тя се озовава в центъра на кипящ конфликт между Горското царство, което е възпитана да обича, и кралството на баща й, което е нейното наследство. Злодеида разбира, че Аврора държи ключа към мира в земите им и решава да предприеме крайни действия, които ще променят двата свята завинаги.

В „Господарка на злото“ участват още познатият от „Сектор 9“ и „Елизиум“ Шарлто Копли, Сам Райли („По пътя“), Имелда Стонтън (кинопоредицата „Хари Потър“), Джуно Темпъл („Тримата мускетари“, „Черният рицар: Възраждане“) и др.

Продукцията е режисьорски дебют на Робърт Стромбърг, а продуцент е Джо Рот. Сценарият е дело на Линда Улвъртън, чиито най-известни филми са „Красавицата и звярът“, „Цар Лъв“ и „Алиса в страната на чудесата“.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата