paranormal-activity-girls

Латиноамериканска активност

Излезе трейлърът на „Паранормална активност: Белязаните“.

Ако сте си мислели, че, тъй като тази година няма нови филми от поредицата, кошмарът е свършил – объркали сте се. Догодина продуцентите ще компенсират и ще ни предложат два филма „Паранормална активност“. Номер 5 ще излезе през октомври, а разклонението с латиноамерикански привкус „Белязаните“ ще излезе през януари. Именно за него имаме вече и трейлърче:

http://www.youtube.com/watch?v=J39iyK_aqDE

Както виждате, нищо неочаквано или феноменално. Ако сте изгледали всичките четири филма дотук, значи знаете какво да очаквате. Разликата е само в главните герои – тук те са латиноамериканци, живеещи в Калифорния през 2012-та. Въпреки че е разклонение, още в трейлъра са вкарани сцени с директни препратки към събития и герои от другите филми.

Тези, които мразят поредицата, няма смисъл да се мъчат – едва ли този филм ще им предложи нещо ново. До болка омръзналия ни псевдодокументален стил, никому неизвестни герои и стандартни техники за сплашване на зрителя. Феновете на поредицата обаче намират и много положителни неща – ако се съди по трейлъра, тук ще има повече история и повече разкрития за мистериозните сили, които тормозят невинни хорица вече цели четири филма.

Режисьор и сценарист е Кристофър Ландън, който досега само е участвал в сценариите на Paranormal Activity 2, 3 и 4. Явно добре се е справил с употребата на камерата, но и не изглежда като да е допринесъл с нещо оригинално към сюжета. Да се надяваме, че все пак ще има и добри моменти, а може и някой от актьорите да ни изненада. Премиерата в САЩ е на 3 януари 2014.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата