skarlet ttt

Лунните хроники продължават със Скарлет

Иначе казано – червената шапчица във футуристичен вариант.

Изображение с име: skarlet cccМелиса Мейър и Егмонт България продължават своите Лунни хроники. След Синдел, втората приказна героиня под прицела на авторката е Червената шапчица.

Бабата на Скарлет Беноа е изчезнала преди 2 седмици. Полицията е приключила със случая. Отвлечена ли е? Хората от селото вярват, че е избягала… все пак винаги е била малко откачена. Оказва се, че има много неща, които Скарлет не знае за баба си, включително за смъртната опасност, в която е живяла цял живот. Въпреки това тя е всичко за Скарлет – от нея момичето е научило как да сади домати, как се управлява космически кораб и как да се наслаждава на живота.

Сега, единственият човек, към когото Скарлет може да се обърне за помощ, е Вълка, мистериозен уличен боец, който я изнервя и очарова едновременно. Но дали може да му има доверие?

Докато Скарлет и Вълка разкриват мистерия след мистерия, двамата се натъкват на Синдер. Тя е избягала от затвора и е най-търсеният човек (или киборг в нейния случай) във Федерацията. Това, което никоя от двете не подозира, е, че дълбоко пазена тайна ги свързва от отдавна забравено минало. Заедно те ще трябва да се изправят срещу злата кралица Левана. А тя няма да се спре пред нищо, за да направи принц Кай свой съпруг, свой крал и вечен затворник.

Романът излиза на 23 септември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата