MotherAndroid poster

Майка срещу андроиди

Трейлър за постапокалиптичния филм Mother/Android.

Клои Грейс Мориц е участвала в немалко несполучливи фантастики, сега изглежда е на път да прибави още една към биографията си. След невпечатляващия й римейк на „Кери“ и откровено тъпия „Петата вълна“, сега тя ще играе в „Майка/андроид“. Не се обърквайте от неадекватното заглавие, не става въпрос за майка, която е андроид (както беше в I Am Mother на Netflix), а за бременна жена, на която й предстои да роди бебето си в постапокалиптичен свят, където андроидите убиват хората на място. Вижте трейлъра:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Главната героиня и приятелят й се мъчат да оцелеят в превзетия от изкуствения интелект свят. Тъй като терминът й обаче наближава, двамата трябва да отидат в последната човешка крепост в САЩ, където в относителна безопасност да се извърши раждането. Пътят дотам обаче е дълъг и пълен с опасности.

Сценарият и режисурата са на Матсън Томлин, който досега не е режисирал нищо друго, а е писал само Project Power – друга глупост от последните години, и Little Fish – световно неизвестен филм. Някак си обаче се е добрал до бюджет за този си проект, а в недалечно бъдеще ще излезе и голям филм, по който той ще е работил като сценарист – новата версия на „Батман“.

Ако случайно трейлърът не ви се струва твърде долнопробен, а критиката, вплетена в новината, не ви се струва убедителна, филмът ще излезе на 17 декември в САЩ по Hulu.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата