mortal kombat 1

Малко повече от месец до премиерата на Mortal Kombat 1

Всички трейлъри за следващата част от играта до момента.

Смъртоносната битка е в кръвта ни! Наближава премиерата на поредната нова „Смъртоносна битка“. Играта е озаглавена Mortal Kombat 1, тъй като представлява още един мек рестарт на историята в богатата вселена на постоянни кървави въргали, но реално е 12-тата част в поредицата.

След като се сдоби със статут на божество, Лу Канг създаде „Нова ера“ и именно в нея ще се развива сюжетът сега. Познатите ни персонажи ще бъдат видяни в нови светлини и техните вражди и приятелства ще бъдат разменени. Една от по-важните промени в алтернативната вселена ще бъде тази на Милина – тя вече не е клонинг на еденската принцеса Китана, създадена с кръв на таркатски воин, а нейна биологична сестра.

Запазени са зрелищните абсурдно кървави и костотрошещи битки с прекрасна графика от предните няколко части, но е вкарана нова механика – „гостуващи бойци“. Те ще представляват придружители на персонажите, които ще могат да се включват в битките им за кратко. Ще се избират отделно от главния набор бойци. За феновете на The Boys също има интересна изненада.

Един от феновете си е поиграл да събере всички трейлъри, излизали досега, заедно с най-новия от тази седмица. Вижте ги тук:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Mortal Kombat 1 ще се предлага за PlayStation 5, Xbox SEries X|S, Nintendo Switch и PC, като за компютър ще се продава както в Steam, така и в Epic Games Store. Премиерата е на 19 септември, но вече можете да правите предварителни поръчки, като за смелчаците с преордър ще бъде достъпен за игра и злият магьосник Шанг Тсунг.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата