2 коментара
Warrior-Nun-TV-Show-Poster

Монахините нападат скоро

Трейлър за сериала Warrior Nun

Ако следите американски комикси, може и да сте попадали на „Моняхинята воин“. Броевете са започнали да излизат още през 1994 г. и са станали сравнително популярни, макар и далеч от супергеройските. През годините авторите му се надяваха да го направят на манга, имаше идея и за пълнометражен филм, но нищо от това не се случи. Чак сега, благодарение на Netflix, ще видим телевизионна адаптация на тези творби, която изглежда като забавен тийн-сериал с екшън, демони и чаровни персонажи.

https://www.youtube.com/watch?v=An0bZpuhiBE

Сюжетът се фокусира върху 19-годишната Ейва, което се събужда в моргата със свръхестествени сили и мистериозен артефакт, вграден в гърба й. Тя става част от орден на монахини, които помагат на Рая в битката с Ада, но от време на време и демоните успяват да я изкушат с нещо.

Създател на сериала е Саймън Бари, когото уважаваме заради „Континуум“. Сериалът е заснет в Испания, но изглежда, че оригиналният му език все пак ще е английски. Със сигурност, испанската обстановка обаче ще си проличи, както се вижда и от интересния саундтрак към трейлъра.

Първи сезон излиза на 2 юли.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата