mortal-kombat-rebirth

Мортал Комбат с интернет сериал

Създателите на интернет сериала Мортал Комбат представиха някои от актьорите които са избрали за главните роли

Създателите на интернет сериала „Смъртоносна битка“ представиха някои от актьорите, избрани за главните роли. Това са Джери Райън, която ще изиграе Соня, Майкъл Джей Уайт, който ще се превъплъти в Джакс, и Дарън Шалави, който ще влезе в ролята на Кано – герои, с които вече сме запознати от късометражния филм през 2010 – “Mortal Kombat: Rebirth”. На режисьорският стол ще се върне Кевин Танчарон, отговорен и за горепосочената лента.

Изображение с име: kevin-tancharoen-mortal-kombat-rebirth

 

В блога си актрисата Джери Райън е публикувала информация, че целта на трейлъра и предстоящия сериал е да подготвят зрителите  за нов пълнометражен филм от поредицата „Смъртоносна битка“. На вниманието на феновете ще бъде предложена една нова вселена на Mortal Kombat, изпълнена с кръв и мрак.

Краткият филм, който се появи в интернет през лятото на 2010, посветен на героите от играта, и интересът, който той предизвика, мотивира създателите да създадат цял интернет сериал. Той ще бъде излъчван в Мрежата със съдействието на Warner Bros. Digital Distribution. Пилотната серия ще бъде излъчена не по-рано от есента на тази година.

 

Все още обаче има доста неясноти относно сериала – дали той ще бъде свързан с трейлъра от 2010-та, кои герои от богатата вселена на „Смъртоносна битка“ ще бъдат показани, както и кои актьори ще ги изиграят. Със сигурност той няма да има нищо общо с едносезонния сериал, станал хит у нас, „Mortal Kombat: Conquest“, двата едноименни филма или сюжетите от игрите, освен героите. 13 години след последното появяване на „Смъртоносна битка“ на екран, феновете са повече от готови да дадат шанс на новия опит за екранизация.

Изображение с име: mortal_kombat_logo

 

 

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата