gibelna burq t

Можеш ли да победиш без да бъдеш Алена кралица?

Излезе романът „Гибелна буря“ на Виктория Айвярд, изд. „Сиела“.

Преди три години изд. „Сиела“ се захвана с поредицата „Алена кралица“ на Виктория Айвярд. Четирите й части са хитове по света, оказаха се подходящи и за българската аудитория. Дойде време за нейния финал, въплътен в доста обемния роман „Гибелна буря“.

Мер Бароу научи този урок добре. Дори твърде добре, когато предателството на Кал за малко не я съсипа. Сега решена да пази сърцето си – и да отвоюва свобода за всички Червени и новокръвни като нея – Мер се отправя на една последна битка, за да унищожи веднъж завинаги кралската власт в Норта.

Но никоя битка не се печели сама. Докато Червените се обединят и въстанат като един, Мер трябва да се съюзи с момчето, което разби сърцето ѝ, за да унищожи момчето, което за малко да разбие самата нея. Когато се бият до Алената гвардия, могъщите Сребърни съюзници на Кал са непобедима сила. Но Мейвън е воден от мания – толкова дълбока, че той няма да се спре пред нищо, за да плени отново Мер и да я върне в своя кафез. Дори това да означава, че ще срине всичко – и всички – по пътя си.

Задава се война. Всичко, за което Мер някога се е борила, е заложено на карта. Една победа ще бъде ли достатъчна, за да срине Седемте кралства? Или малкото мълниеносно момиче ще замълчи завинаги?

В епичния завършек на отнемащата дъха поредица на Виктория Айвярд Мер трябва да посрещне съдбата си… може би до последна капка кръв.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата