servant

Наближава трети сезон на Servant

Трейлър за новите епизоди.

М. Найт Шаямалан не е от най-успешните и обичаните режисьори, въпреки че има своите хитове, но Servant определено успя да изненада с дълголетие. Apple уверено поръчва нови сезони на сериала още преди излъчването на текущите – така и трети сезон беше поръчан още преди премиерата на втори. Скоро ще започне третия сезон на зловещата история с мъртвото бебе и неговите родители. Трейлърът към него излезе в началото на месеца, но поради липса на други новини, сега намираме време да ви го покажем.

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Слугиня“ е спасение за кариерата не само на Шаямалан в момента – там добре се представя и Рупърт Грайнд, когото не вярвахме, че ще видим в успешна роля след „Хари Потър“. Главна роля има и Лорън Амброуз, която изгря с „Два метра под земята ООД“ и „Торчууд: Денят на чудото“, но реално ни направи впечатление чак с гостуването си в „Досиетата Х“. Нел Тайгър Фрий пък тепърва гради кариерата си със сериала, след като си спечели фенове с ролята на Мирсела в „Игра на тронове“.

Шаямалан твърди, че е предвидил 40 епизода за сериала, така че ако планът му се осъществи – ще има още един сезон. Възможно е Apple да го поръча още този декември, както правеше предишните години.

Премиерата на трети сезон на Servant е на 21 януари.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата