3 коментара
star trek discovery 3

Най-накрая хубав трейлър за сезон 3 на Star Trek: Discovery

Екипажът на Дискавъри ще възражда Федерацията в далечното бъдеще.

Когато последно видяхме екипажа на космическия кораб Дискавъри, членовете му направиха огромна саможертва – пренесоха се над 900 години напред в бъдещето, за да спасят настоящето. Майкъл, Сару, Тили и компания изоставиха всичко, което познават, за да се озоват в един напълно нов свят. За съжаление, той е далеч от утопичната визия на Джийн Родънбери за идните дни – в 32-ри век Федерацията се е разпаднала, а на много планети се е възцарил постапокалиптичен пейзаж. Нашите герои обаче носят със себе си оптимизма на своето време и се захващат да направят галактиката отново велика.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Доста време почакахме за трети сезон (втори свърши през януари 2019 г.), като дълго нямахме дори и сносен трейлър, който да ни даде представа какво да очакваме. От новата реклама виждаме доста кадри, които ни дават информация за сюжета и атмосферата. По всичко личи, че „Стар Трек: Дискавъри“ отново ще бъде страшно различен спрямо предишните сезони. В първи имахме отлична мистерия и съспенс с изненадващи обрати в една обща и малко по-мрачна история. Феновете обаче измрънкаха, че това не е техният „Стар Трек“, поради което втори сезон се отдаде на фен-сървиз и носталгични поклони към епизоди от старите сериали. В трети явно ще се върне мрачната атмосфера, а познатите ни персонажи ще се превърнат в екшън-герои – поне така изглежда от видяното.

Премиерата на трети сезон е на 15 октомври. Както и преди, епизодите ще излизат по един на седмица, стискаме палци Netflix да ги пускат легално у нас своевременно.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата