Tyrseneto na skritata istina ttt

Намерете скритата истина с МакКайла

Излезе „Търсенето на скритата истина“, четвърта книга от паранормалната романтична поредица „Тайната на забранената книга“ от Карън Мари Монинг и изд. „Егмонт България“.

Tyrseneto na skritata istina„Егмонт България“ продължава да издава на пазара книги от набиращата популярност ниша за паранормална романтика. В края на миналата седмица излезе „Търсенето на скритата истина“ от Карън Мари Монинг, четвърта книга от поредицата „Тайната на забранената книга“.

Когато стените между света на хората и царството на фае се срутват, освобождавайки ненаситни зли фае от техния леден затвор, МакКайла Лейн е хваната в смъртоносен капан. Тя е в плен и не помни коя е – единственият жив човек, който може да издири Шинсар Дъб.

Да се завърне отвъд забравата, е първата стъпка за Мак по пътя, който ще я преведе през коварните улици на Дъблин. Съмнителна тайна древна секта, плетеница от лъжи на мъжете, които твърдят, че са й съюзници, и илюзорният свят на фае, където нищо не е такова, каквото изглежда – Мак е принудена да се изправи пред истина, която ще разтърси душата й.

Карън Мари Монинг е бестселър автор на New York Times и носител на наградата RITA. Преди да се отдаде на писателската кариера, работи като барман, компютърен консултант и специалист по застраховане. Тя е автор на 15 романа, а книгите й са публикувани на близо 40 езика.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата