Sky-ttt

Намерете сродната си душа със Скай

Нов фентъзи романтичен тийн-роман от „Егмонт България“ е на пазара – „Скай“ на Джос Стърлинг.

Тийнейджърите имат още една причина да се радват – нов роман е излязъл на пазара днес. Става дума за „Скай“, първата част от поредицата за савантите на Джос Стърлинг. Книгата е част от кампанията „BRAVO препоръчва“ и се предлага на вестникарските павилиони заедно с брой от списанието или пък самостоятелно.

Зед Бенедикт пази ревниво своята тайна. Арогантен, дистанциран и избухлив, той е взел страха на всички от гимназията в Уикенридж – съученици и учители. Дори на новото момиче Скай, която не желае да признае пред себе си, че изпитва и силно привличане към възмутително добре изглеждащия Зед. И тогава внезапно тя чува неговия глас в ума си… той чете нейните мисли и говори в съзнанието й. А Зед разбира, че Скай е сродната му душа, идеалната му половина и савант като него самия. Скай не вярва на думите му, че е човек със свръхестествени сили. И не иска –дълбоко в себе си тя знае истината, но се страхува… Защото Скай е мистерия сама за себе си, преследвана от кошмари от миналото, което не помни, преди да бъде осиновена, разяждана от съмнения и несигурност. Дали Скай ще овладее своята сила и ще вземе в ръце съдбата си или мрачните демони на миналото й ще й попречат да освободи истинския си потенциал? Ще събере ли смелост да се изправи срещу всички дори ако това означава да изгуби сърцето си?

Истинското име на Джос Стърлинг е Джулия Голдинг. Родена през 1966 г. в Лондон, тя е доктор по английска литатература от университета в Оксфорд. Преди да се насочи към писателската кариера, Джулия работи като дипломат. Автор е на повече от 30 романи в най-различни жанрове – исторически, фентъзи, приключенски.  Носител на престижни литературни награди, тя пише и под псевдонима Ив Едуардс. Книгите й са преведени на множество езици, продадени в над половин милион копия по цял свят.

Следващата книга в в поредицата „Саванти” – „Феникс”, ще откриете от 21 август във вестникарските павилиони отново със списание БРАВО.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата