Amityville-murders-s

Не слушайте гласовете!

Трейлър за филма на ужасите The Amityville Murders.

Роналд Дефео Джуниър, по прякор Буч, е един от най-известните американски убийци. Той е избил своите родители, братя и сестри с 35-калиброва пушка в Амитивил, Ню Йорк през 1974 г. Твърдял е, че го е направил, за да се защити от „гласовете“, които са се наговаряли срещу него. Въпреки че изглежда сякаш Буч е поредният параноиден шизофреник изпозастрелял семейството си, някои моменти в историята остават необяснени, което поражда конспиративни теории, включително и такива за паранормална намеса.

Случаят вдъхновява книгата The Amityville Horror от 1975 г., която пък е филмирана в едноименен филм от 1979 г., превърнал се в култова класика. Оттогава досега са се появили 20 кино адаптации на истинския случай, а догодина ще видим и 21-вата. „Убийствата в Амитивил“ е директна предистория на „Ужаса в Амитивил“ и разказва точно за това какво е довело до злощастния инцидент със семейството на Буч.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Може и да не изглежда като най-оригиналният хорър, който 2019 г. ще ни предложи, няма и особено известни актьори в състава, но режисьорът Даниел Фарандс е доста продуктивен в жанра. Има 21 заглавия във филмографията си, много от които – ужаси с убийства и демонични обладавания. Честно казано, трейлърът също не изглежда зле.

Ще видим дали The Amityville Murders си заслужава на 8 февруари, когато е премиерата му в САЩ (до нашите кина едва ли ще стигне).

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата