Never Fade cover.indd

Неизчезващата тъмна дарба

Излезе „Неизчезваща“ – втора част от поредицата „Тъмна дарба“ на Александра Бракен и изд. „Егмонт България“.

Never_Fade_cover.inddАлександра Бракен започна ударно да пуска книги на българския пазар. След романа по „Междузвездни войни“, от издателство „Егмонт България“ започнаха да издават и поредицата й „Тъмна дарба“. Тази седмица излезе втората част – „Неизчезваща“.

Руби никога не е искала да притежава способностите,които едва не й костват живота. А сега трябва да ги използва ежедневно и да влиза в умовете на враговете си по време на опасните мисии, които ръководи. В Детската лига я наричат Водач, но тя знае, че в действителност е нещо друго: чудовище.

В тази втора част на поредицата „Тъмна дарба“ Руби се отправя на най-опасната си мисия досега – да достигне до истината за вируса, донесъл смъртта на повечето от децата на Америка и превърнал нея и останалите оцелели в мразени аутсайдери. И сякаш това само по себе си не е достатъчно, ами съдбоносната тайна е скрита във флашка в ръцете на Лиъм Стюарт – момчето, с което някога е виждала бъдещето си… и което сега не може дори да я разпознае.

Руби е разкъсвана между старите си приятели от една страна и обещанието да служи на Лигата от друга. Ами ако спечелването на войната би означавало да изгуби самата себе си?

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата