1 коментар
sweet-tooth

Необичаен малчуган на необичайни приключения

Трейлър за филма Sweet Tooth.

Netflix продължават да бълват продукция в борбата им да се запазят на върха на стрийминг платформите, а продукцията им продължава да обогатява не друг, а именно нашия жанр. Вчера е излязъл трейлърът за следващото им такова предложение, като то е сравнително нестандартно – съчетава пост-апокалиптична обстановка със стопляща сърцето история за порастването на необикновен главен герой – хибрид между човек и елен. Води се научна фантастика, но видимо е по-скоро приключенско фентъзи.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Sweet Tooth е адаптация на доста обичан, макар и не много известен комикс, а изпълнителни продуценти на сериала са Сюзън Дауни и Робърт Дауни Джуниър. Саундтракът на трейлъра предполага, че ще се залага повече на емоционалната част на пътешествието на момчето с рогата, на приключенията и порастването му.

Името на главния герой, Сладък зъб, идва от английския идиом – ако за някого се каже, че има сладък зъб, това означава, че той обича да похапва сладко. Дали и това дете обича да похапва сладко или просто то е сладурът в историята, предстои да видим.

Първи сезон ще има осем епизода, като всички ще излязат накуп на 4 юни.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата