1 коментар
norman-reedus-the-walking-dead-squirrel-amc

Норман Рийдъс ухапан от фен

Да се надяваме, че Дарил от „Живите мъртви“ няма да зомбяса.

Отдавна знаем, че срещите между актьори и фенове могат да бъдат много странни, дори смущаващи. Миналия уикенд Норман Рийдъс от The Walking Dead го е изпитал лично на гърба си. Неговата среща с фенка е минала направо болезнено.

Инцидентът е станал на Walker Stalker Con в Ню Йорк/Ню Джърси. Рийдъс и Майкъл Рукър (актьорът, който играе брата на Дарил, Мърл) са се снимали с фенове и една от тях решила да се направи на забавна по неподходящ начин – ухапала Рийдъс между рамото и врата, като истинско зомби. Разбира се, охраната веднага я е отстранила от залата и фенката е получила забрана да стъпва на конвенции от този тип до края на живота си.

Рийдъс няма да предяви обвинения срещу жената, но не е много развеселен от случката. По принцип, такива инциденти не са голяма рядкост (затова и актьорите трудно се съгласяват на срещи с фенове) и са един от страховете на звездите при подобни събития. Актрисата Ребека Шефър е била убита от свой фен, а пък почитател на Джоди Фостър е стрелял по президента на САЩ, за да привлече вниманието й. На Рийдъс определено му се е разминало леко.

Ето какво е пуснал той в инстаграма си по случая:

NormanReedusInstagram.png

Стискаме палци Дарил да не развие апетит за човешка плът и да не разпространи заразата по останалите от актьорския състав. В крайна сметка, екранните им персонажи измират достатъчно бързо.

The Walking Dead сега е в зимна почивка, а втората половина от шести сезон ще започне да излиза от 14 февруари.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата