1 коментар
caprica-cover

The childs of Caprica

Явно новото е добре забравено старо, умен ход от страна на NBC и SyFy да изтупат Caprica от прахта.

Изображение с име: Toreson_Caprica_auction-thumb-330x529-17992

Една много неочаквана и радостна новина за всички фенове. SyFy съобщават, че заедно с NBC смятат да подновят проекта Caprica, който от своя страна е разклонение на Battlestar Galactica. Явно допитванията до феновете и несекващите интерес и носталгия са си казали думата. Разклонението засега носи работното заглавие The childs of Caprica, което само по себе си не ни дава особено голяма информация.

Все още не е сигурно какво точно ни очаква, явно сценаристите и дистрибуторите искат да запазят тайната докрай, но от официалната информация става ясно, че действието няма да се Изображение с име: directorStoltz-400x300развие точно там където свърши самият първи сезон, ами няколко (или десетки) години напред, с вече „установилата се“ Зоуи.

За главната роля на Зоуи отново е ангажирана Алесандра Торесани (явно не им е било трудно, тъй като тя и без това няма особени изяви към момента), Ерик Столц, като бащата на Зоуи и Магда Апанович като Лейси Ранд.

Като разширение на актьорския състав, се споменават имената на Alex Mallari и Roger Cross (познати от Тъмна Материя), Lewis Fitz-Gerald (познат ни от Hunters), не е ясно още и какви роли ще добият тези актьори, дали ще бъдат част от някаква силонска група, или ще им помагат или пречат. Не сме сигурни и дали снимката, с която разполагаме е точно от снимачната площадка на продължението, но да се надяваме, че ни очаква нещо добро.

Изображение с име: Roger+and+Serinda

Самите снимки на продължението вече са в напреднал стадий, и би следвало да го очакваме в края на 2020-та.

Както се казва, ще поживеем и ще видим, а на всички фенове – честит 1-ви април 🙂

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата