Nutcracker-poster-600x889

Нов трейлър на „Лешникотрошачката и четирите кралства“

Изобилие от цветове, специални ефекти, приключения и магия в трейлъра (със субтитри и дублиран) на предстоящия филм на Дисни.

Игралната адаптация на „Лешникотрошачката и четирите кралства“ вече завъртя главите на феновете на Дисни и всеки следващ трейлър я показва като все по-интересен филм. Конкретно в този изглежда сякаш нищо не е спестено, за да се направи продукцията максимално атрактивна за малки и големи:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Тази Коледа не е същата за Клара (Макензи Фой), тъй като светлият празничен дух е помрачен от загубата на майка й. Тя е оставила в наследство тайнствена кутия за скъпата си дъщеря. Мислите на Клара са изцяло обзети от желанието да разкрие тайната и да разбере посланието, заключено вътре. Пътят й обаче е осеян със сложни препятствия и зложелатели, готови да превърнат борбата й за баланс в този несправедлив свят в жестока битка със злото.

Определено се усеща, че режисьорът Ласе Халстрьом („Шоколад“, „На един черпак разстояние“) е вдъхновен от Тим Бъртън и неговата „Алиса в страната на чудесата“, което в случая е добре. Филмът изглежда като да е пълен с красоти, екшън и забавление. Чудно е само дали чернокожият войник е самата лешникотрошачка или титулярната фигура все още не е разкрита в трейлърите.

The Nutcracker and the Four Realms е вдъхновен от класическата приказка на Ернст Теодор Амадеус Хофман от 1816 г. Сценарият е дело на Ашли Пауъл и Саймън Боуфой. В ролята на Захарната фея ще видим Кийра Найтли. А освен Морган Фрийман, Макензи Фой и Хелън Мирън във филма участват още Матю Макфейдън, Ричард Е. Грант, Джак Уайтхол, Мира Сайал и др.

„Лешникотрошачката и четирите кралства“ ще ви пренесат в царствената атмосфера на скритите светове от 9 ноември в кината на 3D в дублирана и субтитрирана версия. Трейлърът също има дублирана версия – ето я за който я предпочита:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата