Нов трейлър за „Дух в броня“

Ghost in the Shell разкрива повече от историята си.

„Дух в броня“ със Скарлет Йохансон ни интригува още откакто пусна първия си трейлър. В него обаче не стана ясно за какво точно става дума в този филм и на какво се дължат странните сцени в него. Новият поглед към Ghost in the Shell разкрива повече от сюжета, както и от способностите на Майора – сексапилното ченге-киборг.

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Дух в броня“ е адаптация на известна манга-поредица за Майора. Тя е уникален човешки киборг, който ръководи елитна група, наречена Отдел 9. Отделът е посветен на борбата с най-опасните престъпници и екстремисти в бъдещето. Сега пред специалния отряд се изправя враг, чиято единствена цел е да унищожи всички разработки в кибертехнологиите на Hanka Robotic. В ролята на майора влиза едно от любимите лица на Холивуд – Скарлет Йохансон. Има обаче един проблем – когато са създавали майора, паметта й е трябвало да бъде заличена, за да служи без въпроси и съмнения на системата. Една грешка ще позволи на спомените й да започнат да се връщат, а това неминуемо води до редица въпроси за произхода на хибрида, както и до съмнение в мотивите системата да спаси точно нея. А когато попада в свят на противоречия, героинята на Скарлет Йохансон ще може да се довери единствено на себе си, за да разбере истината.

Режисьор е Рупърт Сандърс, а в главните роли на Йохансон ще партнират Такеши Китано, Джулиет Бинош, Майкъл Пит, Пилоу Асбек и Каори Момой.

Въпреки че новият трейлър е идеален за тези, които не знаят какво да очакват от филма, феновете на мангата са притеснени от смяната на тона. Докато първият трейлър се приближаваше доста повече към оригиналната атмосфера, този намеква за по-стандартна холивудска адаптация. Трябва да се има предвид обаче, че двата трейлъра са за различна публика – първият е за феновете, а вторият – за непросветените.

Премиерата на Ghost in the Shell е на 31 март.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата