Peacemaker

Нов трейлър за „Умиротворителя“

Peacemaker псува, коли и взривява наред.

Идеалните супергерои с непоклатим морал и вечни добродетели винаги са изглеждали нереалистични. Една от причините комиксовите персонажи да доминират по кината през последните години е тяхното приземяване и хуманизиране. Дори и така обаче, нишата се препълни и логично отвори място за нова такава – нестандартни супергерои, които не ценят човешкия живот или чуждата собственост толкова високо, престъпници и простаци, но пък с чар. На тази база работят The Boys, както и The Suicide Squad. Именно от последния ще бъде разклонение новият сериал Peacemaker – филмът ни запозна с персонажа, а сега ще видим още истории с него. Сериалът е създаден от Джеймс Гън, всички 8 епизода са написани от него, той е и режисьор на поне 5 от тях.

https://www.youtube.com/watch?v=RIdbMgGHlsQ

Джон Сена се завръща в ролята си на Умиротворителя – експертът по оръжия, който е толкова верен на ценностите си, че ще направи всичко, за да ги постигне – дори и да се превърне малко или много в злодей. Други познати лица от филма ще бъдат Стийв Ейджи (пазача Джон Економос) и Дженифър Холанд (помощницата на Аманда Уолър – Емилия Харкорт). Компания ще им правят Даниел Брукс като Леота Адебайо, Робърт Патрик като бащата на Умиротворителя, Чуквуди Ивуджи като Клемсън Мърн и Фрети Строма като Виджиланта.

„Отряд самоубийци 2“ излезе през август миналата година, само преди 5 месеца, но беше отложен заради всички предпазни мерки и карантини около Ковид-19. Сериалът, от своя страна, нямаше чак такива проблеми. Затова и премиерата му е толкова скоро след филма.

„Умиротворителя“ излиза на 13 януари.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата