1 коментар
the order t

Нова тийн свръхестествена драма за върколаци и магьосници

Netflix пуснаха трейлър за сериала The Order.

Netflix са ни подготвили нов сериал. Американска продукция, заснета в Канада, „Орденът“ разказва за магия, чудовища и… изпити! Вижте трейлъра:

Бутон за зареждане на YouTube видео

В университета Белгрейв новопостъпилият Джак Мортън, който се е заклел да отмъсти за смъртта на майка си, се присъединява към митично общество, което го хвърля в опасна игра на живот и смърт. Докато Джак отива по-дълбоко и по-далеч, той открива мрачни семейни тайни и подземна битка между върколаци и магьосници.

В актьорския състав влизат Джейк Манли (Heroes: Reborn, iZombie), Сара Грей (Legends of Tomorrow), Мат Фрюър (Orphan Black), Сам Трамел (True Blood), Макс Мартини (трилогията „50 нюанса сиво“) и Адам ДиМарко (The Magicians). Създатели са Шели Ериксен (Continuum) и Денис Хийтън (Ghost Wars).

Сериалчето изглежда като типична продукция на CW, ориентирана към тийнейджъри. Разбира се, Netflix се стараят да правят най-разнообразно съдържание, което да допадне на всякакви зрители, така че не е учудващо, че толкова често пускат по нещо за една от най-апетитните аудитории.

Премиерата на The Order е на 7 март.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата