star wars silata se probujda

Новелизацията на Star Wars 7 вече е на пазара

„Междузвездни войни: Силата се пробужда“ от Алън Дийн Фостър и изд. „Егмонт България“ е по книжарниците.

star wars silata se probujda ccФеновете на Star Wars: The Force Awakens вече могат да прочетат историята от филма и на книга! Грандиозното завръщане на култовата сага, пленявала поколения наред, е новелизирано от Алън Дийн Фостър – човекът, написал романа по първия филм още през 1976 г.

„Силата се пробужда” ще отведе читателите в света на принцеса Лея, Хан Соло, Чубака, Си Трипио и R2-D2 години след „Завръщането на джедаите“ – за да ги срещне отново с любимите и с нови герои. Императорът и Дарт Вейдър може и да са отдавна победени, но мирът е краткотраен, а злото не може да бъде лесно омилостивено. Вярата в доброто обаче продължава да дава сили на хората да надигат глава и да се изправят пред велики изпитания.

Издателство „Егмонт България“ подготвя още спиращи дъха приключения и епични битки на живот и смърт за всички почитатели на „Междузвездни войни“. До края на годината ще излязат още 5 заглавия, сред които книгите „Тъмен чирак“ през март, „Тъмните ситски лордове“ през април, „Таркин“ през май, „Нова зора“ през юни и „Наследник на джедаите“ през септември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата