maleficent-trailer-angelina-jolie-as-the-classic-witch-feat

Нов трейлър за „Господарка на злото“

Последният трейлър на фентъзи-приключението с Анджелина Джоли прави паралел с оригиналното анимационно филмче на Дисни от преди няколко десетилетия.

Maleficent предизвика голям интерес с обявяването си. Идеята за Анджелина Джоли в ролята на злата кралица, която омагьосва спящата красавица в модерно фентъзи-приключение звучеше доста обещаващо. Сега, след като имаме възможност да видим вече втори трейлър, нещата не изглеждат чак толкова розови. Не че в кадрите има нещо лошо или отблъскващо, просто засега не се чувстваме омагьосани от кой знае какви впечатляващи ефекти или нещо ново, заради което да изтръпнем в очакване на филма. Вижте самия трейлър:

http://www.youtube.com/watch?v=NG5786fjozY

Както забелязвате, още в началото са включени кадри от култовата анимация Sleeping Beauty, с която приказката стана любима на толкова много сега пораснали деца. Целта явно е да се дръпне струната у именно тези хора, за да може у тях да се появи носталгия и това да ги мотивира да гледат филма на кино. Хубаво е, че Дисни иска да изкара пари от собствените си активи (а не само чрез Марвеловите супергерои и предстоящите „Междузвездни войни“), но е малко притеснително, че отсега се залага на старото, а не на новото.

Въпреки това, до 30 май, когато е премиерата на „Господарка на злото“ в България, има доста време и Анджелина Джоли, както и останалите актьори, ще имат тепърва шанс да блеснат още в трейлърите и да ни заинтригуват повече.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата