1 коментар
47-mtdc-micob

Нови трейлъри: „47 ронини“, „Чудовища: Тъмният континент“ и „Реликвите на смъртните“

47 Ronin, Monsters: The Dark Continent и Mortal Instruments: City of Bones имат нови рекламни клипчета.

Нова порция трейлъри от Холивуд, както и от Близкия и Далечния Изток!

Започваме с трейлъра с български субтитри на „47 ронини“. Той не предлага много повече от първия трейлър, но виждаме една от ключовите сцени във филма по-подробно и без много прекъсвания. Киану Рийвс е готов да посича вещици и няма да се откаже от борбата за справедливост:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Преди 2 години Гарет Едуардс изненада почитателите на независимо продуцирани филми с „Чудовища“. Макар че включи прекалено много любов и човешки сцени, за сметка на тези с чудовища, филмът намери своите почитатели и вече е готов за втора част! „Чудовища: Тъмният континент“ ще вкара повече екшън в микса и ще се развива в Близкия изток. Героите ще са нови, а главният герой ще е войник, търсещ ранения си другар. В ролята: Джо Демпси (Джендри от „Игра на тронове“).Вижте тийзърчето:

http://www.youtube.com/watch?v=ut5ZHPzagL8

За накрая оставяме „Реликвите на смъртните: Град от кости“. Според всички западни критици, този филм се опитва твърде много да бъде следващия „Здрач“ и макар да е с една идея по-добър от него, мнозина ще бъдат също толкова отвратени. Филмът излиза съвсем скоро и ще ви го представим с телевизионна реклама, допълваща трейлъра отпреди няколко месеца:

http://www.youtube.com/watch?v=jqTFaJKsLcE

47 Ronin излиза на 27 декември, Monsters: The Dark Continent вероятно никога няма да излезе в България по официалните канали, а Mortal Instruments: City of Bones ще е по кината от утре, 23 август.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата