1 коментар
star trek strange new worlds s2

Новият трейлър за Strange New Worlds с Бекет и Брад от Lower Decks

До втори сезон остават двайсетина дни.

Излезе нов трейлър за втори сезон на Star Trek: Strange New Worlds, който успя да поразбуни духовете из интернет. Причината е не само дългоочакваното завръщане на един от най-добрите „Стар Трек“ сериали, но и епизода-пресичане с друг от новите сериали във франчайза – Star Trek: Lower Decks. Още миналата година се зачудихме как точно ще стане пресичането между игрален и анимационен сериал, но сега вече знаем – в новия трейлър виждаме Тоуни Нюсам и Джак Куейд да играят своите персонажи Бекет Маринър и Брад Боймлър на живо.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Според Джонатан Фрейкс, който режисира епизода-пресичане, той си е изцяло комедия. Решението да се потуши лилавата коса на Брад с по-тъмен и некрещящ нюанс е добро – така персонажът изглежда по-реалистично и се вписва по-добре в игралния сериал.

Междувременно, втори сезон се очертава доста важен за канона на „Стар Трек“ и заради присъединяването на бъдещия капитан Кърк, който тепърва ще се среща с всеки от персонажите, които ще останат и за неговото управление. „Странни нови светове“ вече показа, че не се притеснява да прави познатите персонажи доста по-съвременни и фамилиарни в поведението им, дори това да нарушава впечатлението ни от стария сериал, така че вероятно тази тенденция ще продължи. Романсът между Спок и сестра Чапел ще се задълбочи, а това в оригиналните серии не е дори намеквано.

Премиерата на втори сезон на Star Trek: Strange New Worlds в САЩ е на 15 юни.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата