2 коментара
Adam-Sandler-as-Hubie-Halloween

Олигофрен спасява града от Хелоуинските ужасии

Трейлър за филма на Адам Сандлър Hubie Helloween

Адам Сандлър обожава да прави идиотски комедии – да не кажем, че образът му е неразривно свързан с този жанр. От време на време пуска и нещо сполучливо (като например скрития Netflix хит Murder Mystery от миналата година), и/или принадлежащо към нашия жанр. Стискаме палци следващият му филм да се окаже от добрите попадения, макар и да имаме известни съмнения. „Хелоуинът на Хюби“ ще направи премиерата си през октомври (логично) и ще разкаже историята на един селски идиот, който ще се бори с мистериозна зла сила.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Hubie Halloween отново е предназначен за Netflix и е част от сделката на актьора със стрийминг платформата да произвежда ексклузивно съдържание за тях. Сред актьорите в поддържащи роли феновете на Адам-Сандлъровите ще разпознаят познати лица, като например Джули Бауен, която и преди е играла потенциална любима на Сандлъров герой, Мая Рудолф, Кевин Джеймс, Роб Шнайдер и Стийв Бушеми.

Едва ли филмът ще преоткрие топлата вода, по-скоро целта му е да подтикне публиката към неангажиращо забавление. Тази формула неведнъж е носила успех на Сандлър, така че не е учудващо, че продължава с нея.

Hubie Halloween излиза на 7 октомври по Netflix.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата