Destiny-Screenshot-Moon-Soldiers

Определете съдбата на човечеството в Destiny

В предстоящата игра човечеството за пореден път ще се изправи срещу извънземни нашественици.

Какво се получава, ако Bungie (създателите на култовите игри Halo) и Activision (Call of Duty) обединят усилията си? Отговорът е: нещо красиво!

Поне така изглежда засега предстоящата игра Destiny. За нея се знае от няколко години, но Bungie, които напуснаха Microsoft, за да се посветят на този проект, бяха много внимателни с контрола върху информацията. Изглежда едва сега играта придобива завършен вид и промо-кампанията с трейлърите и тийзърите се засилва. Destiny ще бъде подобен на ММО FPS, в който героите ще придобиват умения.

Сюжетът се развива 700 години в нашето бъдеще. Човечеството е минало своята Златна ера, след което е станало жертва на заплаха от друг свят. Останал е само един град, в който могат да живеят хора, а те дори не си спомнят каква е била тази заплаха и как е затрила предците им. Над главите им обаче се носи огромен сферичен космически кораб, наречен The Traveller. Той също е продукт на мистериозна извънземна раса, но неговата цел е да пази последните представители на човечеството.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Целта на играчите е да разкрият кои точно са извънземните раси, заплашващи съществуването ни, да открият откъде са, да преодолеят заплахата от тях и постепенно да възстановят мястото на вида ни в галактиката. Героят, чрез който ще го направят, е пазител на последния град със специални сили. Той ще може да се развива в 3 класи по избор на играча – Титан (тежко въоръжен войник за фронтални атаки), Ловец (снайперист, който предпочита да остава скрит) и Магьосник (леко въоръжен войник, разполагащ с магия). Светът на играта постоянно ще се развива и ще предоставя нови възможности за изследване.

http://www.youtube.com/watch?v=jS1BM9XRgvw

Сред компонентите на геймплея фигурира и състезателен мултиплейър. Той ще допълва основната част от играта, а и ще бъде достъпен от различни устройства с iOS.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Може и да не изглежда кой знае колко оригинално, но определено е доста красиво и пълно с потенциал. Играта се подготвя за PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360 и Xbox One. За съжаление, версия за компютър засега не се предвижда.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата