Black-Ops-3-Story-Trailer

Трейлър за сюжета на Call of Duty: Black Ops III

Дългът продължава да зове геймъри от няколко поколения.

През последното десетилетие игрите от поредицата Call of Duty си спечелиха орди от фенове, благодарение на добрия екшън и интересните сюжети. История, която да завладява играчите, ще има и в следващата игра – Call of Duty: Black Ops III. В новото заглавие може и да има леки промени по графиката и персонажите, но екшън сцените ще са на познатото ниво.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Играта се развива в мрачно и изпълнено с насилие бъдеще, направено такова от самозабравили се супервойници. Последните подобрения, с които бойците искат да се направят по-успешни, са насочени към техните умове, а не техните тела или оръжия. Но свързването на мозъка с невротехнологии не е толкова лесно, колкото може да звучи на някои, и може да доведе до ужасяващи последствия и трудни за побеждаване злодеи.

Като споменахме лошите, Activision отново са наели известен актьор за озвучаването на злодея. Ролята ще се запълни от Кристофър Мелони. Той ще играе Джон, войник, изгубил себе си в ДНИ-то (директен неврален интерфейс).

Иначе трейлърът показва и стандартни неособено достоверни екшън сцени, с които поредицата е известна. Надяваме се новата история да не бъде рециклирана стара, както често се случва, а нещо по-оригинално или поне такова, каквото досега не сме срещали в Call of Duty. Възможността за игри на ума, породени от ДНИ-то (загатнати от клипчето) определено е интересна и има потенциал.

Така или иначе, кампанията със сюжета ще присъства само за някои платформи. Играта за PS3 и Xbox 360 ще включва само мултиплейър, без история за самостоятелно изиграване. Но така или иначе, повечето геймъри явно точно на този елемент наблягат.

Call of Duty: Black Ops 3 излиза на 6 ноември за компютър, PS3, PS4, Xbox 360 и Xbox One.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата