3 коментара
Matt Smith, River Song in USA

Още два гъдела от "Доктор кой" преди новия сезон

От BBC пуснаха две кратки клипчета за новия сезон. Едното показва срещата на Доктора с астронавт. Другото е обещаният страшен уебизод, въвеждащ в епизоди 6.01 и 6.02

От BBC пуснаха две кратки клипчета, въвеждащи в новия сезон. Едното е с продължителност от само 16 секунди и показва срещата на Доктора на Мат Смит с астронавт. Костюмът на астронавта прилича на този на Ривър Сонг от Библиотеката, но това може да бъде и невъзможният астронавт, озаглавяващ първия епизод от новия сезон.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Известно е, че Ривър Сонг ще се появи минимум в първите два епизода на шести сезон. Тя ще разкрие своята пълна самоличност пред Доктора и Ейми и вероятно отношенията им ще се задълбочат – все пак според плана двамата трябва да се влюбят. Освен тайните на Ривър, Доктора ще разбере и коя е тишината, която пада. За нейното идване беше загатнато още в началото на пети сезон, но пукнатините във времето, които се оказаха основна сюжетна линия за 2010 сякаш не описаха тишината достатъчно добре.  Изглежда тя ще представлява основния проблем за Доктора тази година.

Известно е също, че първите два епизода на шести сезон ще са ситуирани в Америка, включително в овалния кабинет. Уебизодът, за който споменахме в предишната статия, посветена на сериала, вече е налице. Обещанието за тегоба на страх в уебизода е изпълнено, поставяйки Президента на САЩ в неудобна ситуация – той е преследван от загадъчен детски глас по телефона и ужасяващи чудовища, които явно винаги се крият зад него.

http://www.youtube.com/watch?v=xQ_l0iqkoTY

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата