4 коментара
syfy3

Още една възможност за Syfy

Създател на „Еврика“, режисьор на „Алфи“ и продуцент на „Терминатор: Хрониките на Сара Конър“ обединяват усилията си за „Боб от Корпорацията“.

Изображение с име: jaime paglia
Джейми Палия

Джейми Палия явно не смята да си почива след края на „Еврика“. Не изглежда и като да е обиден на Syfy за това, че въпросният край беше предизвикан малко преждевременно. Стигаме до тези заключения с новината, че творецът разработва нов сериал за фантастичната кабеларка.

Проектът се казва „Боб от Корпорацията (Bob from Corporate)“ и разказва за тайна организация, която разследва мистериозни случаи и ги обяснява с научни феномени. Директорът на Корпорацията е морален и загадъчен, а със себе си винаги носи огромно оръжие.

Идеята е на Ерик Рокфорд, наскоро завършил Американската филмова академия. Там се е запознал с продуцента Рич Силвърман, който е бил гост-лектор. Рокфорд представил на Силвърман идеята си, а вторият толкова я харесал, че станал мениджър на напористия студент. Сценарият за пилотния епизод вече е разработен от Рокфорд, Силвърман и Палия, а за продукцията му ще помогнат режисьорът от „Алфи“ Мат Хейстингс и изпълнителният продуцент от „Терминатор: Хрониките на Сара Конър“ Джеймс Мидълтън.

Ако пилотът се пребори с всички останали, това ще е първият голям проект за Силвърман и Рокфорд. Още не са избрани актьорите, а от телевизията не са се ангажирали с нищо, но липсата на опит у тези двамата едва ли ще е голям проблем. Самият Палия не е имал нищо в автобиографията си, когато е предложил „Еврика“ на Syfy заедно с Андрю Косби. Това обаче не му попречи да счупи рейтинговите рекорди на кабеларката с проекта си.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата