1 коментар
love death robots

Още любов, смърт и роботи след месец

Тийзър за трети сезон на Love Death + Robots.

„Любов, смърт и роботи“ се оказа неочакван хит за Netflix. Антология от късометражни анимационни филмчета, всяко в различен стил, сериалът се хареса на много от критиците и абонатите и дори взе немалко награди Еми. Дебютът на Love Death + Robots беше през 2019 година с 18 епизода, когато бързо беше подновен за втори сезон. След това беше взето решението сезоните да имат по по-малко епизоди и така втори сезон миналата година имаше само 8 серии. В трети сезон отново ще има 8 епизода, но пък бомбастичният трейлър по-долу и множеството добри оценки за направеното досега вдъхват надежда, че ще има и още сезони занапред.

Днес излезе тийзър за трети сезон, в който се разкрива и премиерната дата. Уви, имаме само стари кадри, но пък организирани с идея.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Феновете може би знаят, че сериалът е творение на известните режисьори Дейвид Финчър („Боен клуб“) и Тим Милър („Дедпул“). Първоначалната идея е била той да бъде римейк на популярните филм и сериал Heavy Metal, но в последствие се е развил като самостоятелен проект. Netflix не са бързали да инвестират в Love Death + Robots, но след успеха на „Дедпул“ са се осмелили и са дали на Милър повече творческа свобода.

Още не знаем какви епизоди ще има в трети сезон, но е известно, че един от тях ще бъде продължение на популярния Three Robots (01х02). Той беше базиран на разказ от Джон Скалзи..

Целият сезон ще излезе накуп на 20 май по Netflix.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата