mute

Още от бъдещето в Mute

Трейлър за новия филм на Дънкан Джоунс.

Netflix вече пуснаха дългоочаквания си сериал Altered Carbon и той е достъпен за гледане. Един от най-интересните му елементи е създаването на света на бъдещето с високите технологии, синьо-лилави холограми и нови концепции. Ако той не ви стига, не след дълко ще имате възможност отново да се потопите в нещо подобно – с филма Mute. Ето първия трейлър към него:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Разказвали сме ви за проекта още преди две години, но за първи път имаме кадри от него. Дънкан Джоунс е от най-перспективните режисьори – доказа, че може да прави зрелище с Warcraft, както и фантастики за интелигентни хора с Moon и Source Code. Той работи по тази своя идея още от 2003 година, така че очевидно е вложил старание. Александър Скарсгард, Пол Ръд и Джъстин Теру със сигурност ще заинтригуват своите фенове с „Ням“, а и Netflix рядко правят глупости.

Сюжетът се развива в Берлин през 2052 г. Ням барман работи като такъв само заради Надира – сервитьорка в заведението, която е и любовта на живота му. Тя обаче изчезва и той тръгва да я търси из мрачните ъгли на града. Там попада на необичайна двойка американски хирурзи, които ще се окажат най-солидната следа за приятелката му, но не се знае дали са най-добрата му надежда или най-лошият кошмар.

Премиерата е на 23 февруари.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата