american horror story delicate

Пълен трейлър за AHS12

American Horror Story: Delicate показва нелош трейлър за женската си история на ужасите с Ема Робъртс и Ким Кардашиан.

American Horror Story обича рисковете, особено когато те се отнасят само до качеството на продукта, но със сигурност ще допринесат за целите на маркетинга и предизвикване на скандал. Тази година това се изразява с наемането на Ким Кардашиан за главна роля в следващия сезон. За щастие, първият пълен трейлър за Delicate показва интересно амплоа за риалити звездата и потушава част от страховете, че актьорските й липси ще навредят на сезона:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Вече знаехме, че Ема Робъртс ще играе млада прохождаща актриса, която много иска да има бебе, но има усещането, че нещо зло (или някой зъл демон) й пречи. Явно Кардашиан ще играе нейната мениджърка, която първоначално няма да й вярва и ще я дърпа все към кариерата, но след това ще се включи в преживяването на свръхестествени ужаси.

Като изключим притесненията, свързани с актьорския талант (или потенциалната му липса), този сезон ще има едно предимство. Обикновено „Зловеща семейна история“ е амалгама от купища недотам свързани хорър истории и клишета, при които количеството е по-важно от качеството. Тази година, тъй като сценарият ще се базира за първи път на книга, сюжетът се очаква да бъде много по-стегнат и фокусиран. Имаме една главна героиня и няколко поддържащи персонажа, а не купища разпилени герои и истории. Надяваме се това да донесе повече качество.

За съжаление, трейлърът потвърждава, че първоначално ще излязат само няколко епизода, а останалите още не са заснети заради стачката. Стискаме палци това да не се отрази твърде зле на втората половина от сезона, когато и да стане готова тя.

Иначе първата ще направи своята премиера на 20 септември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата