1 коментар
Deadpool-Wolverine-1

Пълен трейлър за Deadpool & Wolverine

Третата част на „Дедпул“ изглежда доста добре, нищо че излиза от Дисни.

Мнозина се притесняваха, че след като Disney купиха 20th Century Fox, хубавите поредици за възрастни на второто ще умрат. За щастие, това не е точно така и трейлърът на „Дедпул и Върколака“ го доказва. Настроението и псувните от първите две части ще присъстват и в третата, а ние се надяваме и качеството да е също толкова високо. Предвид, че екипът е същият и работи по филма още от преди покупката, имаме основания да го очакваме.

А ето и трейлъра, в който най-накрая виждаме достатъчно от втория титулярен герой, Върколака:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Явно тук отново ще играе мултивселената. Това не е Логан, който умря във „Логан: Върколакът“ – той си остава мъртъв и емоционалният заряд от историята му не е потушен. Този тук е от друга вселена, където се е провалил. Кадър от трейлъра го показва пред надгробни плочи – вероятно на падналите му другари Х-мени.

Не изключваме и някоя Марвел изненада, след като вече е извество, че Дедпул ще пресече пътя си с вселената на „Отмъстителите“ рано или късно. Например, порталът, през който двамата герои прескачат в друг свят силно наподобява тези, които доктор Стрейндж отваря… Върлите фенове ще разпознаят и много други кадри с препратки към комиксите или филмите от MCU досега.

Deadpool & Wolverine излиза на 26 юни.