thg

Пълен трейлър за последните „Игри на глада“

The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 ще покаже как на Катнис и бунтовниците слагат край на тиранията на президент Сноу.

Мина доста време – три филма и един неособено впечатляващ тийзър, но най-накрая имаме трейлър за финала на „Игрите на глада“! Панем е в гражданска война и нещата стремглаво вървят към своя край. Предишният филм не беше лош, но и не беше особено динамичен – просто подготви нещата за последната част. В нея явно ще има доста екшън, който ще напомни на извратеното състезание Игрите на глада. Този път обаче теренът ще е самият Капитол, а участниците ще се борят заедно срещу системата.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Пийта явно се е посъвзел и отново знае кой е врагът, кандидат-президентът Алма Койн е готова да поеме властта, филмът е последната роля на Филип Сиймур Хофман, а сестрата на Катнис е направо бомба. Ето и официалното резюме:

С нацията на Панем потънала в тотална война, Катнис се изправя срещу президент Сноу за последна битка. В екип с най-близките си приятели – включително Гейл, Финик и Пийта, тя поема на мисия от Окръг 13 и рискува живота си, за да освободи жителите на Панем и да убие президента, който става все по-обсебен от желанието да я унищожи. Смъртоносните капани, врагове и моралните избори, които очакват Катнис, ще я предизвикат повече от коя да е арена от Игрите на глада.

„Игрите на глада: Сойка-присмехулка – Част 2“ излиза на 20 ноември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата