2 коментара
star wars andor

Първи трейлър за „Андор“

Галактически шпионаж в сериала-предистория за Касиан Андор.

Rogue One: A Star Wars Story се получи доста по-добре, отколкото критиците очакваха. За мнозина той е дори най-хубавият филм от вселената на „Междузвездни войни“ (авторът на тази новина включително), по-добър даже от епизодите на основната сага и всички сериали до момента. Затова и не е изненадващо, че някои от неговите герои също ще получат свои собствени разклонения. Марвелизацията на Star Wars тече с пълна пара и следващата продукция, която маркетинговата машина предлага на нашето внимание, е сериалът Star Wars: Andor. Както вероятно знаете, а ако не знаете – правилно съдите по името, той ще разкаже предисторията на Касиан Андор, един от главните герои в „Rogue One: История от Междузвездни войни“. Миналата седмица излезе и първият тийзър.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Учудващо, титулярният персонаж се появява съвсем за мъничко – рекламата вместо това се фокусира върху натрупване на напрежение и кратки представяния на другите важни за тази история герои. Сред тях е и младата Мон Мотма – героиня от старите филми, която става първата глава на Новата Република след падането на Империята. За нея вече е известно, че е сред най-бележитите борци в съпротивата срещу тиранията на Палпатин, а тук ще я видим в действие.

Типичната Star Wars атмосфера ще бъде примесена с шпионски трилър, тъй като сериалът основно ще ни показва тайните операции на бунтовниците, търсещи начин да навредят на Империята. Сюжетът се развива между падането на Републиката и събитията в Rogue One. „Това е опасен период, пълен с опасности, измами и интириги. В него Касиан ще поеме по пътя, който ще го превърне в герой на бунтовниците.“

Предвидени са два сезона по 12 епизода, като първият ще тръгне на 31 август тази година, разбира се, по Disney+.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата